شات دم المسيح الحر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


شــ،،ــاتـ ومـ،ــنـ،،ـتـ،ـدى دم الـ،،ـمــســ،،ـيــح الـ،ـحـ،ـر
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  اسكالوب جنان

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ابن الفادي
Admin
ابن الفادي


عدد المساهمات : 509
نقاط : 1269
تاريخ التسجيل : 10/05/2011
العمر : 39

 اسكالوب جنان     Empty
مُساهمةموضوع: اسكالوب جنان     اسكالوب جنان     Icon_minitimeالأحد مايو 22, 2011 6:24 pm

سلام المسيح على احلى اعضاء


النهاردة هطبخلكوا اكلتى المفضلة


جهزوا ورقة و قلم

المقادير ..
كيلو اسكالوب بانية بتلو يكون رفيع اوى اوى يعنى مدقوق كويس
خضار مشكل "" 2 كوسة
ا بصلة
9 حبات مشروم
2 جزرة ,,,و اى خصار تانى ممكن تحبوا تضيفوه

بهار مشكل تقريبا 9 انواع بهار من العطار بتكون مخصوصة للاسكالوب او كفاية جوزة الطيب
مع ملح و فلفل اسمر

زيت نباتى

جبنة مودزريلا
ا


الطريقة ..
نغسل الاسكالوب كويس و نصفيه من الميا
نتبله بالملح و الفلفل مع البهار ات تقريبا كدة ساعة كاملة
نقطع الخضار شرايح رفيعة بالطول "" الكوسة و الجزر "" و نقطع البصل جوانح و كمان المشروم

نتبل الخضار فى طاسة مع ملعقة زيت و نتبله بملح و فلفل و نضيفله فنجان ضغنن مياه و نسيبهم على النار لحد ما يستوه نص سوة بس

ناخد الاسكالوب و نفرده و نحط فى كل و احد شويه خضار و نلف الاسكلوب و نثبتها بخلة __ علشان كدة لازم يكون الاسكالوب رفيع __

نكرر العملية دى مع الكمية كلها

نسخن طاسة معاها شويه زيت قليليين و نشوح الاسكالوب من كل النواحى _ لحد ما يحمر بس مش يستوى __

نرفعه و نرصه فى صنية جنب بعض خالص و بعدين نحطله الجبنة المودزريلا __ نحط كتير _
و ندخله على الفرن لمدة ربع ساعة

و بعدين كلوا صوابعكم وراه

امممممممممممممممممممممم لذيذ لو ما كونتش صايمة كنت قومت طبخته

يا رب تعجبكوا
[url] اسكالوب جنان     Yn279735[/url]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اسكالوب جنان
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شات دم المسيح الحر :: قسم المطبخ :: المطبخ السخن-
انتقل الى: