ابن الفادي Admin
عدد المساهمات : 509 نقاط : 1269 تاريخ التسجيل : 10/05/2011 العمر : 39
| موضوع: اسكالوب جنان الأحد مايو 22, 2011 6:24 pm | |
| سلام المسيح على احلى اعضاء
النهاردة هطبخلكوا اكلتى المفضلة
جهزوا ورقة و قلم
المقادير .. كيلو اسكالوب بانية بتلو يكون رفيع اوى اوى يعنى مدقوق كويس خضار مشكل "" 2 كوسة ا بصلة 9 حبات مشروم 2 جزرة ,,,و اى خصار تانى ممكن تحبوا تضيفوه
بهار مشكل تقريبا 9 انواع بهار من العطار بتكون مخصوصة للاسكالوب او كفاية جوزة الطيب مع ملح و فلفل اسمر
زيت نباتى
جبنة مودزريلا ا
الطريقة .. نغسل الاسكالوب كويس و نصفيه من الميا نتبله بالملح و الفلفل مع البهار ات تقريبا كدة ساعة كاملة نقطع الخضار شرايح رفيعة بالطول "" الكوسة و الجزر "" و نقطع البصل جوانح و كمان المشروم
نتبل الخضار فى طاسة مع ملعقة زيت و نتبله بملح و فلفل و نضيفله فنجان ضغنن مياه و نسيبهم على النار لحد ما يستوه نص سوة بس
ناخد الاسكالوب و نفرده و نحط فى كل و احد شويه خضار و نلف الاسكلوب و نثبتها بخلة __ علشان كدة لازم يكون الاسكالوب رفيع __
نكرر العملية دى مع الكمية كلها
نسخن طاسة معاها شويه زيت قليليين و نشوح الاسكالوب من كل النواحى _ لحد ما يحمر بس مش يستوى __
نرفعه و نرصه فى صنية جنب بعض خالص و بعدين نحطله الجبنة المودزريلا __ نحط كتير _ و ندخله على الفرن لمدة ربع ساعة
و بعدين كلوا صوابعكم وراه
امممممممممممممممممممممم لذيذ لو ما كونتش صايمة كنت قومت طبخته
يا رب تعجبكوا [url] [/url] | |
|